Prohra Dé v předposledním kole

V pátek večer naše „Déčko“ přivítalo v domácím prostředí „B“-tým „kobercářů“ z Nemyčevse, který si (s jednou remízou a jednou prohrou) drží celou sezónu vedení v soutěži. Soupeř přijel v asi nejsilnější možné sestavě: Trč Tomáš (83.78%), Kubík (78.26%), Bílek (65.00%), a Ševců (50%), zatímco v naší sestavě zaskakoval za Tomáše Fišara opět Roman Růžek.

Po čtyřhrách se hosté dostali do vedení 2:0, když dvojice Stuchlík-Hanuš prohrála po celkem jednoznačném průběhu 0:3, zatímco dvojice Oravec-Růžek prohrála smolně rozdílem 2 míčků, a to 9 v 5. setu. Poté se hosté dostali až do vedení 0:5, když náš první bod dělal Jakub proti Václavu Ševců. Hosté udržovali solidní náskok, až se jim povedlo v 15. zápasu vybojovat výherní 10. bod. Utkání nakonec skončilo 6:12 a my si připisujeme další prohru.

Podruhé v řadě, na své možnosti relativně slušně, zahrál Jakub (3), který nenašel recept pouze na Tomáše Trče, svou krásnou vrchní hru předvedl Roman (2), který se blýskl polovinou bodů a trochu smůly v pětisetových bitvách si z utkání odnesl Jirka Stuchlík (1,5), který byl po celou sezónu týmu jednoznačnou oporou jak po výkonnostní, tak po morální stránce. Svůj smolný den si vybral Jarda Hanuš (0), který ze 4 zápasů „ukořistil“ pouhý set.

Před námi je tedy poslední kolo letošní soutěže, ve kterém zavítáme na pivními podtácky podložené stoly do Žlunic.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.