Prohra Déčka v Bělohradě

V neděli časně z rána, když Jarda Hanuš konečně posbíral po Nové Pace naše hráče, vyrazil náš „D“-tým do Bělohradu, aby se zde utkal s místním Béčkem. V naší sestavě zaskakoval Růžek za Fišara, zatímco hosté nastoupili v sestavě: Zívr, Žáček, Vaníček a Kordík.

Po čtyřhrách, kde jsme zvolili kombinaci dvojic Stuchlík-Hanuš a Oravec-Růžek, byl stav 1:1, když svou slušnou sehranost potvrdila právě druhá jmenovaná dvojice mladší části našeho týmu. Do první dvouhry pak nastoupili Vaníček proti našemu Jakubovi, který vyhrál zdánlivě hladce 3:0, avšak koncovky setů 9,9,10 nasvědčují o notné dávce štěstí našeho hráče. Utkání bylo vypjaté a velice vyrovnané až do stavu 3:3, kdy domácí Bělohrad dokázal vyhrát 8 zápasů v řadě, a tak, bohužel pro nás, měl tento zápas vyhraný. Naši ještě zkorigovali v posledních 4 zápasech skóre na výsledných 12:6 pro domácí, avšak nic to nemění na faktu, že jsme z lázeňského města přijeli pouze s jedním bodem, pocuchanými nervy a zkaženým nedělním dopolednem.

Na své poměry (překvapivě) celkem slušně dnes zahrál Oravec (2,5), který bodoval v polovině zápasů a 3 míčky ho dělily od výhry třetí. Nejzkušenější člen kádru Jirka Stuchlík (1) dnes neměl svůj den, Jarda Hanuš v posledním zápase doslova utekl hrobníkovi z lopaty, když po prvních 3 zápasech nevyhrál ani set (1) a zaskakujícímu Růžkovi (1,5) dnes chyběla trocha štěstí v koncovkách setů.

Dnes se opět potvrdilo, že Pačákům se v Bělohradě prostě nedaří a domácí „B“-tým, který byl před utkáním těsně před námi, nám poodskočil o 2 body.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.