Pohlídaná výhra Déčka 10:8

V pátek večer jsme na domácí půdě přivítali „B“-tým z Butovse, který přijel ve složení: Frýba Josef, Zhouf Václav, Cír Václav (zaskakující za levorukého střelce Stoklasu) a Hlawatschke Alfréd, po utkání mnou přezdívaný Freddy Krueger, (moje) noční můra z Elm Street. Naše sestava byla základní, a to: Fišar, Stuchlík, Hanuš a (černý Petr) Oravec.

Po čtyřhrách byl stav, již standardně, 1:1, když dvojice Fišar-Stuchlík zaokrouhlila svou úspěšnost na 90% hladkou výhrou, ve stylu povolit a přitáhnout, 3:0, zatímco dvojice Oravec-Hanuš připomínala za stolem kroužek Zumby. Poté do první dvouhry nastoupil Jakub s již zmiňovaným nemilosrdným Freddym, který mu doslova vydrápl 3 sety v řadě, tudíž mu v podstatě nedal šanci pomyslet na výhru. Utkání se vyvíjelo velmi vyrovnaně až do stavu 6:6, kdy se soupeř dostal do vedení 6:8. Poté však, jak již nadpis reportu napovídá, přišla velmi pohlídaná „šňůra“ 4 výher v řadě, když například Jakub v zápasu o devátý bod s Círem první set prohrál 1:11, následující vyhrál 11:0, poté 10:12 prohrál, 11:9 vyhrál a po time outu za stavu 0:6 v pátem setu srovnal na 6:6, vedl 10:9 a nakonec vyhrál 12:10. Když v následujícím a zároveň posledním zápasu Jarda Hanuš svým oblíbeným herním stylem „běhej co to dá, pálka je plácačka a míček je moucha“ porazil 3:1 Frýbu, výhra byla doma!

Výborný výkon dnes předvedl Tomáš Fišar (4,5), který se zápasem prostřílel bez ztráty pomyslné kytičky, svůj dobrý standard si odehrál i Jirka Stuchlík (2,5), Jarda Hanuš má formu a pevné nervy (2) a Jakub (1) stylem figurína na pružině přispěl bodem jedním.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.