Déčko s třetím Kopidlnem proherně

V neděli ráno se do našeho malebného městečka vydala výprava B-týmu z Kopidlna ve složení: Hladík, Procházka, Kohut, Petr, aby se u nás utkala s naším déčkem. Fakt, že zápas začínal v 9 ráno, příliš nevyhovoval dvojici Růžek-Oravec, která se dostavila ve značně zmateném stavu. Po úvodních čtyřhrách byl stav 1:1, když bod pro naše získala překvapivě právě dvojice mladší poloviny naší mozaikově poskládané sestavy. V tomto utkání totiž ze základní sestavy chyběli hned 2 hráči, a to Tomáš Fišar a obávaný vrhač ručníků a flašek Jarda Hanuš, avšak náhradníci Míra Vavrinec a především náš rychle se zlepšující dorostenec Roman Růžek se nenechali zahanbit, ba naopak, když právě druhý jmenovaný dokázal v pátém setu porazit vedoucího hráče naší soutěže Michala Hladíka, který měl do dnešního dne v soutěži pouhé 3 prohry!

Utkání se poté na obou stranách vyvíjelo velmi vyrovnaně, avšak za stavu 4:4 se dostali hosté do vedení 4:7 a následně 6:9, a když poté Roman smolně prohrál s Kohutem 9 v 5. setu, hosté se mohli radovat ze tří bodů do tabulky. Dnes jsme měli neuvěřitelnou smůlu, prohráli jsme 8 z 9 pětisetových bitev a celkově jsme vyhráli 39:36 na sety. Jednou z velmi napínavých byla přestřelka mezi Hladíkem a Jakubem, když si Jakub nedokázal uhlídat slušné vedení v závěrečném setu, poté neproměnil 3 mečboly a nakonec prohrál 14:16.

Velmi příjemně dnes překvapil Roman Růžek, který předváděl za stolem přímo psí kusy a svou sympatickou vrchní hrou si nejednou vysloužil bouřlivý potlesk po okraj zaplněné tribuny (schodů do tělocvičny) právě nehrajících hráčů. Stabilně kvalitním výkonem se dnes blýskl i hnací motor týmu, ostřílený Jirka Stuchlík, který zaznamenal, stejně jako Roman, body dva a svou roli čtyřky dnes bojovným výkonem na výbornou splnil i Míra Vavrinec. Jakub dnes opět střídal momenty celkem koukatelného stolního tenisu se stavy formulovatelnými snad jen jako „pingpongové kóma“ a krom čtyřhry dnes bodoval jen jednou s Kohutem.

Nová Paka „D“ – Kopidlno „B“ 7:11 (Růžek 2,5, Stuchlík 2, Oravec 1,5, Vavrinec 1).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.