Paráda! Hostinné pokořeno, Rtyně neřešitelná

Áčko zavítalo na asi nejdelší výlet v sezóně, s Hostinným se čekal tuhý boj, každopádně po bojovném výkonu se událo překvapení, to odpoledne již Rtyně Pačáky k ničemu nepustila, takže si „A“ připsalo skvělé 4 body do tabulky.

V Hostinném hosté v sestavě Macák, Kazda, Knap a Šmidrkal začali dobře, dvojice Knap-Šmidrkal překvapila a jasně vyhrála, kdežto Kazda-Macák podlehli. Dále se zápasy dělily do dvou, když z první rundy prohrál Lukáš Knap s ve formě hrajícím Lánským a Vojta Kazda nenašel recept na nádhernou hru Lukáše Dymáka. Poté již ovšem pačtí začali úřadovat, z následujících 8 zápasů prohráli pouhé dva, potěšily úžasné bitvy packých Lukášů proti hostinskému Lukáši Dymákovi, kdy oba Pačáci odvrátili mečboly a radovali se z cenného vítězství. Za stavu 9:5 pro hosty si nikdo z packých nechtěl ani připustit, že by se mohla opakovat historie s Jičínem či smolná prohra s Hostinným doma. Vojtěch Kazda ovšem překvapivě podlehl Bartošovi, Lukáš Dymák si poradil s Honzou Šmidrkalem a Lukáš Macák na Lánského tentokráte nestačil, a tak za stavu 9:8 se opakovala historie z Nové Paky, kdy za toho samého stavu (ale pro hosty) rozhodovala bitva Lukáše Knapa a Matěje Kodyma. I přes patálie a potíže si ovšem tentokrát Knapča vítězství vzít nenechal, Matěje Kodyma udolal a 3 bodíky se přeci jen přikutálely.

Hostinné „B“ – Nová Paka „A“ – 8:10, Lukáš Knap má formu jak řemen (3,5/4,5), Lukáš Macák předvedl standardně bodově bohatý výkon (3/4,5), Honza Šmidrkal se probudil z pingpongového deliria v pravý čas (2,5/4,5) a Vojta Kazda neměl ráno úplně optimální formu (1/4,5).

Po obědě a s vědomím faktu, že Vrchlabí vyhrálo překvapivě ve Rtyni, jeli Pačáci povzbuzeni právě do Rtyně. Tam je však čekalo nemilé překvapení, když proti Vrchlabí ve 3 nastupující a ještě s jedním hráčem zápas pro zranění nedohravším nastoupila Rtyně standardně ve 4, jenom s náhradním hráčem a hráč zraněný běhal za stolem jak zajíc. Dosti však teorií. Zápas začal zle, dvojici Šmidrkal-Knap chyběl kousek, pár Kazda-Macák zase podlehl rozdílem třídy 9 v pátém, když Vojta Kazda za stavu 9:10 předvedl exkluzivní dvoumetrový aut ze servisu. Dále bylo utkání jednoznačnou záležitostí, korigoval jenom Lukáš Macák nad Dědkem. Honza Šmidrkal prohrál půlhodinový maratón s obranářem Koblížkem, když za samotný 3.set stihl Vojta Kazda uhrát prakticky celý zápas. Lehčí korekce přišla až v samém závěru utkání, Lukáš Macák porazil Kábrta, Vojta Kazda přehrál Martina, který prohru lehce neunesl a Honza Šmidrkal uspěl s Dědkem. Lukáš Macák již ovšem koncovku pátého setu s Koblížkem nezvládl a byla z toho očekávaná prohra.

Rtyně „A“ – Nová Paka „A“ – 10:5, Vojta Kazda hrál sympaticky (2/3,5), Lukáš Macák si zahraje v soutěži s kýmkoli (2/4,5) a Honza Šmidrkal byl rád, že neudělal ořech (1/3,5), který udělal Lukáš Knap (0/3,5).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.