Novopacké „Cédéčko“ nestačilo na vedoucí Bělohrad

Pro ty z vás, které zaskočil nadpis, je třeba podotknout, že dnes náš C-tým odehrál utkání hned se dvěma náhradníky z déčka, a to Jirkou Stuchlíkem, výkonostně zrajícím jako víno a bohužel i Jakubem Oravcem, který tohoto zjištění nabyl cca 30 minut před zápasem, ještě poněkud zmatený a společensky unavený. Z „Jádra“ týmu dnes chyběli Míra Virág a Jirka Morávek, zatímco hosté z Bělohradu přijeli ve své zřejmě aktuálně nejsilnější sestavě, otcové a synové Petřiví Milan a Michal, Šulcové Milan a Honza.

Do vedení se hosté dostali hned po úvodních čtyřhrách, když obě naše dvojice bojovaly seč mohly, avšak bohužel marně. Náskok hostů se zápas od zápasu navyšoval, když naši hoši dohromady uhráli pouhé 4 body. Za naše nejvíce bodoval Sochor (2), v závěsu za ním pak byli Stoklas a Stuchlík (1), poté dlouho nic a zápasu se zúčastnil i Jakub (0). Ten se dnes čtyřem bodům blížil pouze v setech (často i marně), vyhrál jediný set nad obranářem Milanem Petřivým a dotyčným předložil názornou ukázku, jak se pinec hrát nemá.

Hosté si tedy do lázeňského města spokojeně odvezli 3 body do tabulky a už je více než pravděpodobné, že letošní OP1 vyhrají (Sochor 2, Stoklas 1, Stuchlík 1, Oravec 0).

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.