Prohra déčka s posíleným Jičínem

Již standardně v pátek večer odehrál své utkání náš D-tým, tentokrát v derby s Jičínem. Hosté dorazili posíleni oproti minulému zápasu o Petra Douleho a Milana Kříže staršího, a tak Pačáci věděli, že je čeká nelehká úloha a to čelit „tak trochu“ OP1 týmu.

Po čtyřhrách si týmy body rozdělily, když dvojice Fišar-Stuchlík vyhrála, narozdíl od dvojice Oravec-Hanuš, která se zbrkle „vystřílela“. Do první dvouhry pak nastoupil Jakub proti Křížovi, kterého s (po dlouhé době) dobrou koncovkou setů porazil 3:0. Další bod přidal Tomáš Fišar, když si poradil se Zikmundem 3:1 a to bylo bohužel z prvních dvou kol z naší strany vše, když v dalších zápasech domácí neměli příliš štěstí a prohrávali již nehezkých 2:6, poté dokonce 3:9. Po vysokém vedení hostů ještě skóre zkorigovali Jirka Stuchlík, který po dramatickém boji porazil obranáře Kunáška, Tomáš Fišar, který se prostřílel přes levorukého Rejhu a Jakub, který v pátém setu s Kunáškem ubojoval bod pro náš tým poslední a to bohužel pouze bod šestý.

Za domácí dělali nejvíce bodů Tomáš Fišar (2,5) a Jakub Oravec (2), který prohrál dvě petisetové bitvy s Doulem a Rejhou a snad konečně začne něco hrát, Jiří stuchlík (1,5) přidal ke čtyřhře bod jeden a Jarda Hanuš (0), po vzoru reklamy na polévku, přidal vejce.

Facebookové komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.